Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης, Γεώργιος Λύκος του Ιωάννη από την Καλαμωτή





 Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Γεώργιος Λύκος του Ιωάννη, ο οποίος ταλαιπωρούνταν τον τελευταίο καιρό από την επάρατη νόσο, παλεύοντας με δύναμη ψυχής, υπομονή, θάρρος και αξιοπρέπεια.

Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή στις, 31 Δεκεμβρίου 2021, σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις  4.00 η  ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.

Ο Γιώργος  Λύκος δραστηριοποιείτο στον χώρο της εστίασης  στην πόλη της Χίου και στην Κώμη αφήνοντας το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο, με επιτυχημένη πορεία. Η συνέπειά του στην ποιότητα, η φιλική διάθεση προσέγγισης των πελατών αλλά και η γνώση του αυθεντικού, δημιούργησε πιστούς θαμώνες και φίλους.

Γιώργο, στο άκουσμα του θανάτου σου στο χωριό, βύθισε σε πένθος τους συγγενείς και τους φίλου σου και λύπησε πολύ την κοινωνία της Καλαμωτής.

Ο Γιώργος ήταν άριστος οικογενειάρχης καλόκαρδος και αγαπητός με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής.
Ήταν άριστος σύζυγος, στοργικός πατέρας και πάντα ήθελε να προσφέρει τα καλύτερα στην οικογένεια του.Σε όλες τις δύσκολες στιγμές δίπλα του ήταν η οικογένεια του.

Αγαπημένε μας φίλε θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ξέρουμε ότι βρίσκεσαι τώρα στην ζεστή αγκαλιά του πατέρα σου και της μητέρα σου στη γειτονιά των Αγγέλων και μας βλέπεις και χαμογελάς.

Ας είναι ατάραχος ο αιώνιος ύπνο σου και ας δίνει ο Θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς, στην γυναίκα σου,στα παιδιά σου, και στην οικογένεια της αδελφή σου .
Στη σύζυγο του στα παιδιά του, στην αδελφή του και στην οικογένεια της, στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου