Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Καλό ταξίδι Πόπη στη γειτονιά των Αγγέλων


Έφυγε απ΄την επίγεια ζωή για την αιωνιότητα στην γειτονιά των Αγγέλων σε ηλικία 74 των η Καλλιόπη Πολύζου - Φραγκούλη  του Αθανασίου από την Καλαμωτή.Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στην Αθήνα.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα πουν το τελευταίο αντίο την επόμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στο  παρεκκλήσι του κοιμητηρίου στου Ζωγράφου. 
Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του χωριού το άγγελμα του 
θανάτου της Πόπης .
Η Πόπη γεννήθηκε το 1948 στην Καλαμωτή. Παντρεύτηκε τον Αθανάσιο Πολύζο Ταξίαρχο ε.α και απέκτησαν μια κορούλα.
Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Καλαμωτής και έφθασε  από τα αριστεία του Γυμνασίου, στην Φιλοσοφική Σχολή στην Θεσσαλονίκη.

Στο άκουσμα του Θανάτου της Πόπης, με έπιασε  ένας κόμπος στο στομάχι.Έφυγε μια χαμογελαστή γυναίκα, γεμάτη ενέργεια, μια κούκλα, ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία. Μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, δίπλα  στον σύζυγο και στο παιδί της, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, ένας  απλός γλυκός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη.Τελευταία φορά που την είδα, ήταν το καλοκαίρι του  2020 στην Κώμη.Είμαι πεπεισμένος ότι η Πόπη βρίσκεται τώρα στην αγκαλιά της μητέρας της Αργυρός και του πατέρα της Γιώργου και απο κει θα τους φροντίζει όλους με πολλή-  πολλή αγάπη.
Θα την θυμόμαστε πάντοτε.Η μνήμη της στην σκέψη μας θα είναι ζωντανή.

Στον σύζυγο της,στην κορούλα της,στην οικογένεια του αδελφού της και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ο ύπνος της ας είναι ελαφρός και ατάραχος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.
Καλό σου ταξίδι αξέχαστη και αγαπημένη μας Πόπη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου