Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Γαλάζια Σημαία, στην μαγευτική παραλία της ΚώμηςΜία από της 15 Γαλάζιες Σημαίες που θα κυματίζουν στις παραλίες της Χίου, είναι και η μαγευτική παραλία της Κώμης.

Στα γαλάζια ντύθηκαν οι παραλίες της Χίου, εξασφαλίζοντας 15 γαλάζιες σημαίες και τη δεύτερη θέση σε αριθμό γαλάζιας σημαίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πίσω από τη Λέσβο.

Στη Χίο οι παραλίες που πλέον θα “φορέσουν” τη Γαλάζια σημαία είναι οι εξήςΑγ. Παρασκευή, Αγ. Φωτεινή Αγιάσματα, Άγιος Ισίδωρος, Γιόσωνας, Γωνιά, Δασκαλόπετρα, Δημοτική Πλαζ Χίου, Καρφάς, Κοντάρι, Κώμη, Λήμνος, Λιθί, Μέγας Λιμιώνας, Όρμος Λω.

Η Κώμη, από τις πλέον δημοφιλείς και κοσμοπολίτικες παραλίες της Χίου, η υπέροχη ακρογιαλιά της Κώμης, με τη χρυσή άμμο και τα γαλάζια νερά, απλώνεται κατά μήκος του γραφικού παραθαλάσσιου οικισμού από τον οποίο πήρε το όνομά της. Εδώ, οι λάτρεις των καλοκαιρινών σπορ μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες ενώ όσοι αγαπούν την εξερεύνηση μπορούν να κάνουν βόλτα στα γραφικά στενάκια της Καλαμωτής που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Κώμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου