Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, στο φυλάκιο ΣΤΑΝ του ΤΥΠΕΘ.στο Πυργί

 



Την Μεγάλη Τετάρτη το πρωϊ 1 Μαϊου -2024 αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Καλογεράκη Παύλο επισκέφθηκαν το φυλάκιο ΣΤΑΝ του ΤΥΠΕΘ .που βρίσκεται στο Πυργί.

Για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Χίου αποτελεί χαρά και τιμή και κυρίως σημαντικό και ξεχωριστό καθήκον η επίσκεψη σε φυλάκια των Νησιών μας.Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται όσο γίνεται πιο συχνά...

Κατά την διάρκεια της  επίσκεψης, πέραν της ενημέρωσης των Εφέδρων Αξιωματικών έγινε η επίδοση της τιμημένης μας σημαίας καί Πασχαλιάτικα εδέσματα  στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου στον Αρχιφύλακα του φυλακίου Επχία{ΕΜ} Κανάβα Ιωάννη   εκφράζοντας της ευχαριστίες και της ευχές όλων των μελών του Συνδέσμου για καλό Πάσχα.
Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύνδεσμο αποτέλεσε η παρουσία του διοικητή Ταξιάρχου Χαράλαμπου Αμπαντζίδη, μαζί με τον διοικητή του ΤΥΠΕΘ Αντ/χης {ΥΠ} Τερζόπουλο Αντύπα,και στελέχη της μονάδος.,τον Διοικητή ΛΕΜ Λοχαγό {ΕΜ} Ζησοπούλου Άρτεμη και ο Ανιυπολοχαγός {ΠΖ|Τσιτσιλιάγκος Γεώργιος.
Να σημειωθεί ότι φτιάχτηκε ένα εντελώς νέο κτήριο του Φυλακίου με άνετους και υπέροχους χώρους.
Παρόντες στην επίσκεψη στο φυλάκιο ήταν οι Έφεδροι Αξιωματικοί, Παύλος Καλογεράκης,Τ/χης ΠΖ,Αλέξανδρος Βογιατζής Τ/χης
πβ,Πολύδωρος Στειρος Τ/χης ΠΒ, Κωστας Παπαδόπουλος Λοχ/γός ΠΖ. Μιχάλης Κανάριος ΛοχαγόςΤΘ, Κάστας Μαϊστρος Ανθυπολοχαγός ΠΖ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου