Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Έννέα μήνες που έφυγε ο Μιχάλης Κανάριος του Νικολάου, για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας



Εννέα μήνες κύλησαν από την εκδημία του  Μιχάλη Κανάριου του Νικολάου, από την Καλαμωτή, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72 ετών.

 Με αφορμή την συμπλήρωση εννέα μήνες από το θάνατο του θα τελεσθεί στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Κώμη, μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 και καλούνται όλοι όσοι τιμούν την μνήμη του, όπως παρευρεθούν για να προσευχηθούν όλοι μαζί στον Παντοδύναμο να δώσει στην ψυχή του την αιώνια ανάπαυση.

Ο Μιχάλης ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Αξιόλογος, σύζυγος και πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του.Ο θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν, όλους όσοι τον αγαπούσαν, Σε όλους προσέφερε απλόχερα την ζεστασιά του γέλιου του και την δροσιά της ψυχής του. 

Πέρασαν λοιπόν εννέα μήνες από τότε, εκείνη την θλιβερή μέρα του Σεπτεμβρίου το 2023 που μαθεύτηκε πως ο αγαπητός μου εξάδελφος έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένεια του αλλά και στην κοινωνία της Καλαμωτής καθώς και της Χίου και ευρύτερα όσοι τον γνώριζαν και εκτιμούσαν την προσωπικότητα και την προσφορά του. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου