Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

«ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ » από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ !!



Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» και ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,σας καλούν για άλλη μια φορά,να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση – αφιέρωμα στα μονάκριβα αρωματικά δάκρυα της Χίου και μοναδικό προϊόν στον κόσμο, εγγεγραμμένο στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO και της Ελλάδας τη ΜΑΣΤΙΧΑ, με τίτλο:

«Άρωμα Μαστίχας Χίου» στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Καραϊσκάκη και Λ. Αθηνών)το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στις 8.00 μμ.

Ο Χιώτης Ιστορικός κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΛΑΣ θα μιλήσει . ..για τη “Μαστίχα και τα χωριά της”...Θα προβληθεί ολιγόλεπτο DVD σχετικά με την παραγωγή της ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Θα μας στολίσει και θα χορέψει Χιώτικους χορούς, η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, με ΖΩΝΤΑΝΗ -ΧΙΩΤΙΚΗ-ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, από τους: Νικόλα Καραολάνη:βιολί-φωνή, τον Λευτέρη Φραγκιουδάκη: λαούτο και τον Μάνο Γαλανάκη: κρουστά !Θα ακολουθήσει Νησιώτικο Πανηγύρι για όλον τον κόσμο!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ με τη μοσχοβολιάτης ΜΑΣΤΙΧΑΣ και να σας φιλέψουμε Χιώτικα κεράσματα μαστίχας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,η πρόεδρος:

Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου

τηλ.επικοινωνίας:6972976306



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου