Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου, ο Μιχάλης Κανάριος του Γεωργίου, με την Σύμπραξη Δημιουργίας του Σταμάτη Κάρμαντζη




 

Είναι ιδιαίτερη τιμή η πρόταση του Σταμάτη Κάρμαντζη να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην παράταξή του. Τρέφω βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό του, αφενός για την προσπάθειά του να αλλάξει προς το καλύτερο την πόλη και τα χωριά της Χίου κι αφετέρου για την οξυδέρκειά του, την εργατικότητά του και την ικανότητα του να εμπνέει τους συνεργάτες του, ώστε να εξελίσσονται τόσο ατομικά προς το θετικό, όσο και συνολικά προς το γενικό συμφέρον όλων των δημοτών της Χίου.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές  με τον συνδυασμό  ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Σταμάτη Κάρμαντζη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,γιατί πιστεύω η συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι υποχρέωση όλων μας προκειμένου να προχωρήσει ο τόπος μας προς το καλύτερο.Σε μια εποχή δύσκολη για την Πατρίδα μας και για τον καθένα ξεχωριστά,η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να πρωταγωνιστήσει στην αναπτυξιακή πορεία της Χίου.

Την προσπάθεια αυτή είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρει να υλοποιήσει ο Σταμάτης Κάρμαντζης μαζί με μια άξια ομάδα συνεργατών με θέληση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου