Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Μία μοναδική μελωδική αύρα, έδωσαν στην συναυλία οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χίου στο φεστιβάλ ΑΞΑΝΕΜΟΣ στήν Καλαμωτή

 


Παρουσία πλήθους κόσμου στην κάτω πλάτσα στην Καλαμωτή το βράδυ,  Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023 έκλεισε η τελευταία  ημέρα του φεστιβάλ ΑΞΑΝΕΜΟΣ,,που διοργάνωσε Ο Σύλλογος Καλαμωτούσων Χίου Αττικής αφιερωμένο στο Γιώργο Περαντάκο που έφυγε από κοντά μας πριν 10 χρόνια, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στις ζωές μας. Στην συναυλία συμμετείχε το Ορχηστρικό και χορωδιακό σύνολο των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χίου, η Διδασκαλία έγινε από Φαίδρα Γιαννέλου, Μιχάλη Πιλαβά, την ιστορική έρευνα, επιμέλεια κειμένων, ο Μιχάλης Πιλαβάς,.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου ,ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Καλαμωτουσίων Αττικής, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους με ανάρτηση στο Facebook το οποίο δημοσιεύουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

.Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου ευχαριστούμε την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Καλαμωτουσίων Αττικής,καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό, με τα οποία υποδέχτηκαν τα παιδιά του Σχολείου μας, κατά τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Αξάνεμος Γιώργος Περαντάκος ,στην Πλατεία του μεσαιωνικού οικισμού της Καλαμωτής, αφιερωμένο στα δέκα χρόνια από την απώλεια του φίλου τους, μουσικού και ψυχή του Φεστιβάλ, Γιώργου Περαντάκου.

Η φιλία είναι από τα σημαντικότερα δώρα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. εξίσου σημαντικό είναι και η Μουσική. Φίλοι που συνδέονται μέσα από τη Μουσική βιώνουν ένα από τα μέγιστα δώρα της ζωής.Το εισπράττετε από τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ.Το εισπράττουμε από τη φοίτηση των παιδιών μας στο Μουσικό Σχολείο Χίου, από τη μεταξύ τους σχέση, από τη σχέση με τους καθηγητές τους, από την καθημερινότητά τους.Ευχαριστούμε όλους εσάς για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε. Και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ και εις άλλα με υγεία!

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου