Σάββατο 6 Μαΐου 2023

'Eγιναν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο

 κλογές 2023


Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην είσοδο της Απλωταριάς τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν  ο Νότης Μηταράκης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου με το κυβερνών κόμμα, επίσης  οι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο οι κ.κ Κωνσταντίνος Τρομπούκης, και Καλλιόπη Γιαννούλου καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου, κ. Ελευθέριος Μπλάτζιος και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρης Μπλάντζιος ευχαρίστησε τους υποψηφίους βουλευτές για την προσπάθεια που κάνουν για την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαϊου. 

Ακολούθησε χαιρετισμός του Κωνσταντίνου Τρουμπούκη και της Καλλιόπης Γιανούλου,η οποίοι μεταξύ άλλων τόνισαν ότι η Νέα Δημοκρατία  στα δύσκολα απέδειξε ότι έχει σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα να πάει τη χώρα μπροστά.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Υποψήφιου Βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότη Μηταράκη:

Φίλες και φίλοι,

Στις 21 Μαΐου ελληνικός λαός θα πάρει μία κρίσιμη απόφαση. Ποιον θα επιλέξει για πρωθυπουργό για την επόμενη τετραετία. Στηρίζουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στηρίζουμε την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Μία παράταξη που στα δύσκολα απέδειξε ότι έχει το σχέδιο, το όραμα και την αποφασιστικότητα να πάει τη χώρα μπροστά. Εδώ στη Χίο, αντιμετωπίσαμε αποφασιστικά το κρίσιμο πρόβλημα του μεταναστευτικού, ξεκολλήσαμε τα μεγάλα έργα υποδομής, μονιμοποιήσαμε το νησιωτικό ΦΠΑ, στηρίξαμε την κοινωνία και την πραγματική οικονομία. Με το ίδιο όραμα συνεχίζουμε και για την επόμενη τετραετία. Καλό αγώνα σε όλους τους φίλους, στους συναδέλφους, στους συνυποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου