Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Μία επαγγελματική πορεία 50 ετών στον χώρο του αυτοκινήτου στη Χίο



ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Η διαδρομή των 50 ετών ξεκίνησε το 1972 από τον Κώστα Κυδώνη και τους Αφούς Κουγιούλη, που ίδρυσαν μια εταιρεία συνεργείο και ανταλλακτικά αυτοκινήτων, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη  επαγγελματική πορεία. Την σκυτάλη την πήρε εδώ και 13 χρόνια ο Γιάννης Κυδώνης πτυχιούχος των ΤΕΙ Λάρισας μηχανικός αυτοκινήτων, ο οποίος συνεχίζει μέχρι σήμερα δυναμικά την δραστηριότητα του στον τομέα του servis και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων . 

Μιλώντας στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα, ο Γιάννης Κυδώνης μεταξύ άλλων είπε. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας και έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη διαθέτουμε έναν τεράστιο όγκο ανταλλακτικών καθώς και μία πλήρη, άκρως αξιόλογη γκάμα επιλογών, για την αγορά μεταχειρισμένων από όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Κυρίαρχος στόχος μας η δημιουργία ειλικρινών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.  Με γνώση και εξειδίκευση στα αντικείμενα δραστηριοποίησής μας, τους συμβουλεύουμε πάντα, ώστε να προβούν στη σωστή και κατάλληλη αγορά. 

Σας περιμένουμε στο χώρο μας, στους Στρατώνες ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ 1 ΧΙΟΣ για να βρούμε μαζί το αυτοκίνητό που σας αρέσει με την παρακάτω προσφορά εγγύηση στα τηλέφωνα 22710-25736 κιν.6948231947.

1ο ΧΕΡΙ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ!

2 ΚΛΕΙΔΙΑ!

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ!
ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ,ΣΕΡΒΙΣ,ΕΓΓΥΗΣΗ,2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΕΟ!
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ Η LEASING Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ!
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ!
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου