Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Προεκλογική ομιλία του Νότη Μηταράκη στο Πυργί

 


Μίλησε σήμερα σε πολίτες στο Πυργί ο Νότης Μηταράκης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει και πάλι το νησί μας να γίνει γαλάζιο με συντριπτικό ποσοστό υπέρ της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Την τετραετία που πέρασε κάναμε πολλά για τους Μαστιχοπαραγωγούς και δείξαμε πως στηρίζουμε εμπράκτως τον παραγωγικό τομέα της Πατρίδα μας. Σύνορα υπάρχουν και αποδείξαμε πως μπορούμε να τα φυλάξουμε! Την ίδια ώρα στη Χίο πετύχαμε πολλά και αυτό είναι εμφανές. Δέσμευσή μου για την ερχόμενη τετραετία να επιλύσουμε το θέμα του νερού στο νησί μας.
Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος στην Αριστερά, είναι ψήφος για την κυβέρνηση των ηττημένων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το αεροδρόμιο της Χίου και το ΠΑΣΟΚ θέλει να το σταματήσει! Εμείς θα το ολοκληρώσουμε το 2024..Η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Δεσμευτήκαμε ότι θα το θέσουμε υπό έλεγχο, το πετύχαμε. Στηρίξαμε εμπράκτως με περισσότερα από 110 εκατ. ευρώ πανελλαδικά και με 60εκατ. ευρώ το Βόρειο Αιγαίο. Η χώρα μας έχει σύνορα και πρέπει να τα φυλάσσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή για τη συνεισφορά τους στην προστασία των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Η νίκη στις 21 Μαϊου είναι δικιά μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου