Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Καλαμωτή: Έγινε ο Αγιασμός και η έναρξη λειτουργίας των μαθημάτων μουσικής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής

 


Αγιασμός και έναρξη μαθημάτων από τον πρόσφατα νεοσύστατο σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, έγιναν στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  2022΄

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο και Εφημέριο του χωριού Απόστολο Γαλάτουλα , με την παρουσία των γονέων και των  πρώτων μαθητών, με την ευλογία του και τις ευχές του για πλήρη επιτυχία της νέας αυτής δράσης στην Καλαμωτή.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου αφού καλοσώρισε  και ευχαρίστησε τους μαθητές και τους γονείς για την παρουσία τους,στον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων μουσικής για την επάνδρωση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, μεταξύ άλλων τόνισε σκοπός του συλλόγου είναι να γίνει σήμερα το μπόλιασμα στις καρδιές των μαθητών για την αγάπη τους για την μουσικής. ώστε να γίνει φυτώριο για την στελέχωση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση του συλλόγου ανήκει στον Μιχάλη Κανάριο  και στον Γεώργιο Σαραντινούδη που μαζί με τα μέλη και το Δ.Σ.του συλλόγου πραγματοποίησαν την επανασύσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, η οποία έγινε παράρτημα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χίου..

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα  εκδηλώσεων στην Καλαμωτή κάθε Σάββατο από έμπειρους καθηγητές της Μουσικής.την Αρχιμουσικό Ευγενία Βορριά και τον καθηγητή Χρήστο Καλούδη. Αιτήσεις για εγγραφές τηλέφωνο 6978091033 Μιχάλης Κανάριος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου