Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Μνημόσυνο. Στην Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, θα τελεστή 40/νθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Μαρίας Στεφ.Μονέζη



Το Σάββατο 22 Οκτώβρη 2022 στην Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, θα τελεστή 40/νθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση  της ψυχής της Μαρίας Στεφ.Μονέζη από την Καλαμωτή, σύζυγος Κων/νου Σελμπέση και καλούνται όλοι όσοι τιμούν την μνήμη της όπως παρευρεθούν. 

 Η Μαρία ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και θετική ενέργεια. Για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε και να τη ζήσουμε, ήταν πολύ εύκολο να την αγαπήσουμε, γιατί πρώτη αυτή μοίραζε γενναιόδωρα σε όλους την αγάπη που είχε μέσα της. Χαιρόταν και αγαπούσε τη ζωή, τη συντροφιά των ανθρώπων, ήξερε να εκτιμά την κάθε στιγμή. Πάντα έψαχνε να βρει και να πει τον καλό λόγο, γιατί το καλό είχε ως πυξίδα στη ζωή της.Είχε μια σπάνια θετική ενέργεια. Ήταν άνθρωπος που πατούσε γερά στα πόδια της, παρά τις δυσκολίες.Λίγες οι λέξεις που μπορούν να αποτυπώσουν το μεγαλείο της ψυχής της. Λεβέντισσα ψυχή, χωρίς μικρότητες. Καλότροπη και καλοπροαίρετη. Μια μεγάλη καρδιά που ήξερε να αγαπά τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, συγγενείς και ξένους. Ποτέ δεν κακοκάρδισε κανένα. Βοηθούσε όποιον το είχε ανάγκη, χωρίς να της το ζητήσει κανείς.

Κρατάμε το χαμόγελό της και την εικόνα της. Κρατάμε την αγάπη της για τη ζωή. Την καλή της διάθεση. Κρατάμε την πηγαία αισιοδοξία της. Κρατάμε το φως της ψυχής της. Κρατάμε το μάθημα ζωής που έδωσε σε όλους μας. Κρατάμε ζωντανή την μνήμη της. Θα ζει στις καρδιές μας και στις καρδιές όλων μας.Θα μας λείψει το χαμόγελό της και η αστείρευτη αισιοδοξία της, που καμιά δυσκολία δε μπορούσε να ανακόψει. Θα μας λείψει η γλυκιά αύρα της παρουσίας της .Πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι για σένα οι πιο αγαπημένοι σου, τα παιδιά σου και ο Κώστας που έχει το ξεχωριστό προνόμιο να σε έχει σύζυγο και μητέρα των παιδιών.

Η Μαρία έφυγε για τον ουρανό, αφήνοντας μας το χαμόγελο της, την προθυμία της, την καλοσύνη της και την καθαρή της ψυχή.

Αιωνία η μνήμη της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου