Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ακολουθία, επί λύσει στεφάνων στον Άγιο Ισίδωρο στην Συκιάδα



Το νησί της καρδιάς τους, την Χίο,τόπος καταγωγής του γαμπρού, αποφάσισαν ο Κωστής Μουσουρούλης και η Μαρία Πανούση από την Κόρινθο να πραγματοποιήσουν τον αντίγαμο,την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Ισιδώρου στην Συκιάδα, οκτώ ημέρες  μετά τον γάμο τους που έγινε στην Αθήνα και ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος.

Την ευχή επί λύσει στεφάνων, διάβασε ο Ιερέας Μιχαήλ Στεφανιώρος μαζί με τους ιερείς Γεώργιο Κωνσταντίνου και τον Γεώργιο Κολόμβο. 

Κουμπάροι ήταν η Έλενα Μαρκουλάκου και  ο Θεόδωρος Γκλώτσος.   

Ακολούθησε μεγάλη δεξίωση στον ειδυλλιακό χώρο του OZ BAY στον Άγιο Ισίδωρο. Ο Κωστής και η Μαρία έφθασαν στο κέντρο συνοδευόμενοι από παραδοσιακά όργανα, σε ένα χώρο ντυμένο στα άσπρα συμβολίζοντας την φωτεινότητα της σχέσεις τους.

Ο τέως υπουργός και η σύζυγος του στην ομιλία τους ευχαρίστησαν τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους καλεσμένους τους για την παρουσία τους και αντάλλαξαν λόγια αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης όχι μόνο σε αυτούς που βρισκόταν στην δεξίωση αλλά και στους ίδιους.

Με τους απαλούς ήχους της Ορχήστρας το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία  χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. εκπέμποντας αρμονία,τρυφερότητα και μια βαθιά ικανοποίηση για την ιδανικότερη ολοκλήρωση του ονείρου τους.

Την δεξίωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης  Παντελής Βρουλής, οι Αντιπεριφερειάρχες Νικόλαος Νύκτας,Παντελής Μπουρνιάς ο περιφερειακός σύμβουλος και τέως Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος ο τέως Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων Βαγγέλης Ατσάλης,ο τέως Δήμαρχος Ομηρούπολης Γιάννης Μαλαφής, ο τέως Δήμαρχος Χίου Μάρκος Μενής και η πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζανάρα.

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στους νεόνυμφους να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να έχουν μια δημιουργική ζωή. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου