Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Επίσκεψη στα φυλάκια του Προφ. Ηλία στην Κώμη και Αγίας Ελένης, από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Χίου

 


Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα φυλάκια του νησιού ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, επισκέφθηκε  αντιπροσωπεία του Συνδέσμου το Φυλάκιο του Προφήτη Ηλία στην Κώμη.

Παρόντες ο Έφεδρος Λοχαγός [ΤΘ] Κανάριος Μιχαήλ, ο Έφεδρος Λοχαγός [ΠΖ} Παπαδόπουλος Κώστας και ο Έφεδρος Ανθυπολοχαγός  [ΠΖ] Μα'ί'στρος Κώστας, οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία και καλή Ανάσταση στους στρατευμένους και στις  οικογένειες των, καθώς και στους Εφέδρους η ευχή ήταν - καλός  πολίτης - προβλέποντας ότι το Πάσχα αυτό να μείνει μια γλυκιά ανάμνηση στην ζωή τους. Στον Αρχιφύλακα του φυλακίου Παναγιωτόπουλο Ευάγγελο ο Ταμίας του Συνδέσμου Μαϊστρος Κώστας παρέδωσε την Ελληνική σημαία και Πασχαλινά δώρα - γλυκά.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Καλογεράκη Παύλο, επισκέφθηκε το Φυλάκιο της Αγίας Ελένης. 

Μετά την εγκάρδια υποδοχή από τον Διοικητή του 297 Τάγματος, Αντ/ρχη [ΠΖ} Αδάμου Χ., έγινε πλήρης ενημέρωση για την αποστολή του Φυλακίου σε περίοδο ειρήνης αλλά και σε περίοδο επιχειρήσεων.Θ Πρόεδρος του Συνδέσμου παρέδωσε στον Διοικητή του 297 Τ .Π την Ελληνική Σημαία  καθώς και Πασχαλινά δώρα - γλυκά, εκ μέρους όλων των Εφέδρων Αξιωματικών και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του Φυλακίου να έχουν Καλή Ανάσταση.

Η επίσκεψη έγινε σε φιλικό κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουν οι κληρωτοί οπλίτες του φυλακίου και τα μόνιμα στελέχη το έμπρακτο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για τον Στρατό, τμήμα της οποίας αποτελούν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χίου.
Παρόντες ήταν, Καλογεράκης Παύλος, Βουδούρης Ανέστης, Βογιατζής Αλέξανδρος, Μαϊστρος Κώστας , Κανάριος Μιχάλης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου