Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Οδοντιατρείου της Κέλλυ Γεραλή στα Αρμόλια



Τα εγκαίνια του Οδοντιατρείου της
 Κέλλυ Γεραλή συζύγου του Θεοδώρου Σαραντάκη, πραγματοποιήθηκαν  το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022 στα Αρμόλια. Τον καθιερωμένο αγιασμό, τέλεσε ο ιερέας π. Δημήτριος Γαϊλας, που ευλόγησε και αγίασε όλους τους παρευρισκομένους.Την Κέλλυ πλαισίωσαν οι γονείς και οι συγγενείς. Ο πάτερ Δημήτριος ευλόγησε κι αγίασε το ιατρείο.

Το παρών έδωσαν ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων του νησιού μας, στρατιωτικοί συνάδελφοι της οδοντιάτρου Κέλλυ Γεραλή, ο πρόεδρος και μέλη της ΕΜΧ, Περιφερειακοί σύμβουλοι,πολλοί φίλοι της οικογένειας και πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά, που ευχήθηκαν στην Κέλλυ να προσφέρει το καλύτερο στην τοπική κοινωνία. 

Σε ένα παραδοσιακό σπίτι στα Αρμόλια, διαμορφώθηκε ένας ιδιωτικός χώρος με υψηλές επαγγελματικές και αισθητικές προδιαγραφές, ένα πλήρες μοντέρνο οδοντιατρείο που ανταποκρίνεται στις επιταγές της σύγχρονης επιστήμης ενώ παράλληλα παρέχει χώρους ζεστούς, ευχάριστους και λειτουργικούς. Στο ευρύχωρο οδοντιατρείο της θα συναντήσετε την ρεσεψιόν με την αίθουσα αναμονής, το Γραφείο, και την αίθουσα εξέτασης και επεμβάσεων.

Μετά τον αγιασμό, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την τεράστια επιλογή παραδοσιακών εδεσμάτων και μια γκάμα εκπληκτικών γλυκισμάτων και ποτών.

Τα masticnews, εύχονται στην Κέλλυ Γεραλή, σύντομα να πετύχει την επιστημονική αναγνώριση, καθώς και την καταξίωση σε όλα τα Μαστιχοχώρια.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου