Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Πέντε χρόνια που έφυγε ο Γεώργιος Μπουλαζέρης για τη γειτονιά των Αγγέλων



Με την συμπλήρωση πέντε ετών από το θάνατο του αείμνηστου Γεωργίου Μπουλαζέρη συνταξιούχου υπαλλήλου του ΟΤΕ τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα αφιερώνουν την σημερινή ανάρτηση στη μνήμη του.

Ο Γιώργος ήταν άριστος σύζυγος και λάτρευε τα παιδιά του και τις εγγονές του. Ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Σε όλους πρόσφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του. Ήταν καλόκαρδος και αγαπητός με αγνά αισθήματα.

Ο Γιώργος ήταν καλλιτεχνικά και πνευματικά ανήσυχος,πράγμα που έδειχνε σε όλες τις εκδηλώσεις στο χωριό, επίσης και στην συμμετοχή του στην ίδρυση της Α.Ε. Καλαμωτής στην οποία υπήρξε ποδοσφαιριστής και  ήταν από τους πρώτους που ίδρωσαν την φανέλα της ομάδας.

Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα, για τα ωραία σου τραγούδια και τους αμανέδες σου στα πανηγύρια, όταν ήσουν στο χωριό. Δεν θα ξεχάσουμε σε κάθε συναπάντημα μαζί σου, το χαμόγελο δεν σου έλειπε ποτέ από τα χείλη και η παρέα σου ήταν πάντα ευχάριστη. Γιώργο, ήσουν μοναδικός.

Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και αναπαυμένη η ψυχή σου.


Α.Ε.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ 1966-67

Αριστερά πάνω, Ισίδωρος Φραγκούλης, Γιώργος Μπουλαζέρης, Μιχάλης Μονέζης, Κώστας Βαρλάς, Μιχάλης Κανάριος, Γιώργος Αμύγδαλος.

κάτω, Γιώργος Μαϊστρος, Ζαννής Καπούς, Σταύρος Βαγιανός, Ξένος Γαλάτουλας, Τοτός  Ρέππας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου