Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση με την πολιτική ιστορία του τόπου

 



Μία ιδιαίτερα συγκινητική επίσκεψη έλαβε χώρα σήμερα στο Δημαρχείο. Ειδικότερα ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης προσκάλεσε στο Δήμο τον πρώην Δήμαρχο κ. Πέτρο Παντελάρα από κοινού με τους επί σειρά ετών ενασχολούμενους με τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, κ. Στέφανο Γεροντέλλη και κ. Γιώργο Καπράλο. Όλοι τους, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, είναι άνθρωποι δραστήριοι, με αξιοσημείωτο αποτύπωμα στην επιχειρηματική, οικονομική, κοινωνική ζωή του τόπου μας και έθεσαν σημαντικά θεμέλια προόδου για το νησί, ενώ το έργο τους παραμένει κληρονομιά για όλους μας.

Ο Δήμαρχος Χίου τους ευχαρίστησε με συγκίνηση για τη διαχρονική προσφορά τους, ενθυμούμενος πολλές στιγμές από τη πορεία τους, ενώ ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για το έργο τους, τους απένειμε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στη συνάντηση τέλος, μετείχε και ο Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Αναγνώστου ο οποίος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον πρώην Δήμαρχο κ. Παντελάρα και αναφέρθηκε κι εκείνος στην εποχή εκείνη που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό του.

Με τη σειρά τους οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την πρόσκληση, αξιολογώντας την πορεία της Δημοτικής Αρχής εξαιρετικά γόνιμη και επωφελή για τον τόπο μας.Πηγή Πολίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου