Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Έφυγε στην Αμερική σε ηλικία 94 ετών, η Αγγέλα Σκυριώτη του Ιωάννη, το γένος Λεράκη Ιωάννη από την Καλαμωτή

 


Έφυγε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 στην Αμερική σε ηλικία 94 ετών, η
 Αγγέλα Σκυριώτη του Ιωάννη, το γένος Λεράκη Ιωάννη από την Καλαμωτή . Η κηδεία της θα γίνει  στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στο ΑΚΡΟΝ ΟΗΙΟ  των U.S.A.

Η Αγγέλα Σκυριώτη - Λεράκη ήταν άριστη μητέρα, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Είχε κάνει μια όμορφη οικογένεια με τον αείμνηστο Ιωάννη Σκυριώτη .και επέκτησαν δύο  παιδιά.

Ο θάνατος της πλήγωσε όλους όσοι την γνώριζαν, όλους όσοι την αγαπούσαν.
Λάτρευε τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου της και τη δροσιά της ψυχής της. Ήταν καλόκαρδη και αγαπητή με αισθήματα αγνά και πηγαία. Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής.
 
 H Αγγέλα όσο ζούσε ο σύζυγος της πολύ συχνά, τα καλοκαίρια έκανε της διακοπές της στην Κώμη, για να περάσει μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της ευχάριστα την παραμονή της, γιορτάζοντας μια δραστήρια κοινωνική ζωή.
Αφήνει πίσω της της δύο παιδιά της με της οικογένειες τους, τα εγγόνια της, που τους αγαπούσε όλους.
Την Αγγέλα θα την θυμόμαστε για την ζεστασιά της, την δύναμη της, την ενεργητικότητα της ,το εκκεντρικό της χιούμορ, το παιχνιδιάρικο πνεύμα της και την χαρά που έδινε στις ζωές όσων συναντούσε στην διάβα της.

Στα παιδιά της Άννα και Νίκο καθώς και στις οικογένειες των στα εγγόνια της και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 Ευχόμεθα να είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου