Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ"ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ" στο ΧΑΪΔΑΡΙ

 Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά,του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ”, απόλαυσαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν αψηφώντας το τσουχτερό κρύο στην όμορφα στολισμένη Πλατεία Ηρώων του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 που γέμισε με Πυργούσικα χρώματα ,Χιώτικα τραγούδια και παινέματα,χορούς και αρώματα μαστίχας!

 Η Χορευτική ομάδα του Συλλόγου,ντυμένη με τις παραδοσιακές Πυργούσικες φορεσιές,έδωσε τον καλύτερο εαυτό και μας ταξίδεψε της τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χιώτικα κάλαντα συνοδεία ακορντεόν,από την κα Ντόρις Κούνη-Θεοτοκά και χόρεψαν με κέφι και με χάρη παραδοσιακούς Χιώτικούς χορούς,και φυσικά Πυργούσικο και καταχειροκροτήθηκε!Η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου απηύθυνε χαιρετισμό,ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση ,ευχόμενη καλές γιορτές ,και μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία.. Χαιρετισμό επίσης με ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κος Βαγγέλης Ντηνιακός! Στον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση αψηφώντας το κρύο, προσφέρθηκαν τσίχλες και καραμέλες μαστίχας! Ανάμεσα στους θεατές της εκδήλωσης ,βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους,οι βουλευτές κα Χαρά Καφαντάρη και ο Κος Γιάννης Λοβέρδος,φυσικά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλλης¨Ντηνιακός,Ο騨αντιδήμαρχοι:ΜάνοςΠετούσης(πολιτισμού),Βασίλης Καρατζαφέρης (τεχνικών υπηρεσιών),Γιώργος Αργυρόπουλος(οικονομικών),η κα Δέσποινα Βαρυτιμιάδη ,ο Βασίλης και άλλοι εκπρόσωποι πολιτισμού,φυσικά Πυργούσοι και Χαϊδαριώτες!

΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τη Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο,στα Μέλη της χορευτικής μας Ομάδας,που έδωσαν τον καλύτερό τος εαυτό,την Κα Ντόρις Κούνη-Θεοτοκά που έντυσε με τους ήχους του ακορντεόν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα, τον ΔΗΜΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους..και όλους που στηρίζουν το Σύλλογο.

Τους ευχαριστούμε όλους! Η εκδήλωση έγινε με συνεργασία του ΔΗΜΟΥΧΑΪΔΑΡΙΟΥ! θερμές ευχές για χαρούμενα φωτεινά Χριστούγεννα,γεμάτα υγεία και αγάπη.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου