Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Κεραυνός εν αιθρία στην Καλαμωτή , στην γειτονιά των αγγέλων ο Κώστας Βεργίτσης του Ισιδώρου




Κεραυνός εν αιθρία στην Καλαμωτή. Η είδηση ότι ο Κώστας Βεργίτσης έφυγε από την ζωή απροσδόκητα στην ηλικία των 56 ετών, έφερε θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν, όλους όσοι τον αγαπούσαν.

Η κηδεία τoυ θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Τον Κώστα, τον θυμάμαι τα καλοκαίρια που ερχόταν για διακοπές στην Κώμη. Εκεί γνώρισα έναν άνθρωπο, που μοίραζε απλόχερα πολλοί αγάπη, τόσο στην αγαπημένη του μητέρα όσο και στην οικογένεια του αδελφού του και φυσικά στους φίλους του. Αυτό τον έκανε να θέλουμε όλοι να βρισκόμαστε κοντά του για να παίρνουμε λίγο απ΄το φως που είχε μέσα στην ψυχή του, για τον λόγω αυτό δεν έφθασε τυχαία στην κορυφή της επαγγελματικής του καριέρας. 

Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως  την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο. Ας είναι ατάραχος ο ύπνος του και ας δίνει ο Θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς στην μητέρα του και στην οικογένεια του αδελφού του. 

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή μέσα μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου