Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Π.Ο.Δάφνη Δαφνώνα - Α.Ε.Καλαμωτής 0 - 0.




Κάνοντας μια καλή εμφάνιση με της οδηγίες των προπονητών, Περίανδρου Σαραντινίδη και Βαγγέλη Καϊμάκη στον πάγκο της η Α.Ε. Καλαμωτής,απέσπασε στο εκτός έδρας παιχνίδι την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Χίου,ισοπαλία με την Δάφνη με 0 - 0, σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στο γήπεδο του Δαφνώνα.

Ο δυνατός αέρας και το κρύο δεν έκαμψαν τις δυνάμεις των ομάδων που προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις στους θαραλέους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα της Καλαμωτής και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας, δημιουργώντας ευκαιρίας με αιχμές τον Μάμα και τον Ορφανούδη.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις της κέρδισε την αποβολή του στόπερ της αντίπαλης ομάδας περίπου στο 25΄Τον επιθετικό μονόλογο της Καλαμωτής ολοκλήρωσαν οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Θ.Ορφανούδη και Κανάριου, που έβγαλε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Δάφνης.Στο δεύτερο ημίχρονο και με της καιρικές συνθήκες να χειροτερεύουν η Καλαμωτή είχε παθητικό ρόλο δίνοντας χώρο στην ομάδα της Δάφνης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίας για να ανοίξουν το σκορ, αλλά η Καλαμωτή στάθηκε τυχερή.Το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο αφού οι ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα.Από ένα ημίχρονο κυριαρχίας και τις ευκαιρίες.

Το Δ.Σ.της Καλαμωτής ευχαριστεί τους παράγοντες της Δάφνης για το ζεστό τσαϊ που πρόσφεραν στο ημίχρονο στους παίκτες.Τέτοιες κινήσεις αναδεικνύουν την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ

1.Πατελίδας.2.Παλάσκας.3.Αλντίνοφ.4.Τομάζος.5.Μετούσι.6.Σαραντινός.7.Μάμας.8.Σφήκας.9.Κανάριος.10.Ορφανούδης.11.Γκοτζάι Λορέν.12.Νορέτσι.13.Οσμεναϊ,14.Κουντουριάδης.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΑΡΙΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  Γεώργιος Σαραντινούδης
















   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου