Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Tα καταστήματα, στην μαγευτική παραλία της Κώμης, σας εύχονται καλές διακοπές



Η παραλία της Κώμης βρίσκεται στό νότιο τμήμα του νησιού 4 χιλιόμετρα από το χωριό της Καλαμωτής. Είναι μία από τις πιο όμορφες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.Η παραλία είναι αμμώδης και ιδανική για ηλιοθεραπεία και παιχνίδια.Η θάλασσα είναι καθαρή και τα νερά της ρηχά και ζεστά.Έχετε την δυνατότητα να βρείτε ομπρέλες, ξαπλώστρες, ποδήλατα, κανό και άλλα θαλλάσια παιχνίδια,και σπορ.Στο κεντρικό πεζόδρομο της Κώμης υπάρχουν καταστήματα, με εποχιακά είδη,mini market, ταβέρνες,εστιατόρια,όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τους λαχταριστούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια και Ελληνική κουζίνα.

Επίσης κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν καφέ μπάρ,που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους καλοκαιρινούς επισκέπτες.Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εξοχικά σπίτια ντόπιων, καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρουν άνετη διαμονή τόσο στην παραλία όσο και στο χωριό της Καλαμωτής.




Στην παραλία της Κώμης στη Χίο, περιμένει τους λάτρεις του καλοκαιριού και των "beach parties "το "Κοχύλι" σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. 

Το"Κοχύλι είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες, που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, ή το ιδανικό club sandwich του "Mιχάλη¨ καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, δίπλα στη θάλασσα.

Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό,μπάνιο,διασκέδαση

Minima Meze Bar




Καθημερινά στο minima MEZE BAR,μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, τα διάφορα σνακ, τις δωρεάν ξαπλώστρες που προσφέρει το κατάστημα, καθώς και μία γκάμα από εξαιρετικά κοκτέιλ.
Επίσης για να δοκιμάσετε γεύσεις από πραγματικά φρέσκα υλικά και σε συνδυασμό με το άψογο service, την όμορφη θέα, θα γνωρίσετε μια νέα εμπειρία.
Οι μουσικές βραδιές το κατατάσσουν στα καλύτερα της περιοχής και σίγουρα θα γίνει στέκι σας.
Το minima MEZE BAR ήρθε να φέρει στην Κώμη τον αέρα του καινούριου, του διαφορετικού



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΑΡΙ




Το Πυξάρι ήλθε για να αλλάξει τα βράδια σας και να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για βραδινό χαλαρό ποτάκι, μπυρίτσα, κρασάκι η ρακόμελο.

Απολαύστε τα με πλούσια και γευστικά συνοδευτικά πιάτα που αποζημιώνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Κρασί κόκκινο, λευκό ή ροζέ με ποικιλία τυριών, μπύρα με πεντανόστιμα πιάτα ημέρας, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κότσι, σεφταλιά και κοτόπουλο στη σούβλα.

Και για να γλυκαθείτε μοναδικά γλυκά που φέρνουν στο νου μυρωδιές και αρώματα , όπως τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πορτοκαλόπιτα, και απολαυστικές σοκολατόπιτες.

Το Πυξάρι είναι το μαγαζί με την αναλλοίωτη ομορφιά και τις γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα. 







Στο voyager θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, με ημιπολύτιμες πέτρες, επίσης γυναικεία και ανδρικά μαγιό BLUEPOINT.






Στο κατάστημα ΚΑΤΙ ωραίο θα βρείτε αλμυρές σφαλιάτες,λουκουμάδες με  σιρόπι,μερέντα Bueno παγωτό,βάφλα,μιλφέικ,σπιτικό μπακλαβά,εποχιακά είδη,και παιχνίδια για παιδάκια,παγωτά αναψυκτικά,κ.α.






Στην Πιτσαρία Λύκος, θα απολαύσετε την νόστιμη πίτσα,τα γευστικά μακαρόνια και κρεατικά της ώρας.

Το καλοκαίρι ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος σχεδόν πάνω στο κύμα συνδυάζει την απόλαυση της γεύσης και την ηρεμία του περιβάλλοντος.Σε καθημερινή βάση το έμπειρο προσωπικό της Πίτσα Λύκος ακολουθεί μια σειράδιαδικασιών ξεκινώντας από την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων προκειμένου να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα από τη στιγμή του ζυμώματος και της προετοιμασίας μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.
Το μενού περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις πίτσας σε διάφορα μεγέθη, μακαρονάδες, Πεινιρλί, Μπριζόλες. Μπιφτέκια, Κοτόπουλα, καθώς και διάφορα είδη σαλάτας.
Είναι σίγουρο ότι η Πίτσα Λύκος αποτελεί ένα σταθερό στέκι, για τους επισκέπτες της Κώμης, εδώ και αρκετά χρόνια




Στο Sounike θα βρείτε νόστιμο σουβλάκι και γύρο αναψυκτικά ποτά κ.α.
Τηλέφωνο 22710-71321.Ώρες διανομής 13.00 - 23.30




Στο ΜINI MARKET ΚΩΣΤΑΡΗ θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καθημερινά ψώνια του σπιτιού σας.


Στην καφετέρια Κώμη Πλάζα, θα βρείτε νόστιμες κρέπες, με απίστευτη μοναδική γεύση, σουβλάκι ,ποτά, αναψυκτικά ,κ.α.



Στην παραλία της Κώμης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές απαράμιλλης ξεγνοιασιάς και μικρές αποδράσεις  με τα Θαλάσσια ποδήλατα 4 θέσεων με τσουλήθρα και σκάλα για ατελείωτο παιχνίδι και βουτιές 
Κανό - Καγιάκ μόνα ή δυο θέσεων, σταθερά, για άνεση και ασφάλεια, ακόμα και σε μακρινές εξερευνήσεις.
Κανό - Καγιάκ Glass bottom , με ολόκληρο τον πάτο από πλεξιγκλας, έχετε όλο τον βυθό στα πόδια σας.
SUP, της κορυφαίας μάρκας JOBE με carbon κουπιά θα ικανοποιήσουν και τον πιο έμπειρο..





Η Καραβέλα του Νύκτα, σας περιμένει για να δοκιμάσετε τη μεγάλη ποικιλία ούζου, που συνοδεύει, τα περίφημα θαλασσινά της τοπικής κουζίνας του, πάντα σε προσιτές τιμές.



Η Καφετέρια Γλυκαντήρι σας περιμένει να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας τον καφέ σας και σερβίροντας το σπέσιαλ παγωτό του.




Στην καφετέρια Πανδαισία η διασκέδαση ξεκινά από νωρίς το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας με όμορφη θέα στη θάλασσα. Η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι μαγευτική και το σκηνικό αλλάζει μαζί με τα χρώματα και τη διάθεση.


Με το βλέμμα να ατενίζει την όμορφη παραλία της Κώμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου η ταβέρνα Νοσταλγία δίνει τη λύση στις γαστρονομικές σας αναζητήσεις προσφέροντας μεγάλη ποικιλία Ελληνικών γεύσεων. Διαθέτει μεγάλη κάβα από Ελληνικά κρασιά.Δοκιμάστε ολόφρεσκα θαλλασινά,τοπικά μεζεδάκια,καθώς και τα παραδοσιακά μαγειρεμένα φαγητά.







Απολαύστε τον καφέ σας και την μπύρα σας με θέα την θάλασσα στην καφετέρια 'Αμμος






ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΗΣ 
TRADITIONAL HOUSES - ΜΟΝΙΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΚΩΜΗ, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ | TΗΛ. +30 - (22710) 71486, ΚΙΝΗΤΟ: 6945-145352 | email: info@traditionalhouses.gr - ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0312Κ122Κ0223801






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου