Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος της απώλειας του Κυριάκου Ψαρού



.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά φίλους και συγγενείς που μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από την απώλεια του αγαπημένου  μας συζύγου, πατέρα, και παππού Κυριάκου Ψαρού.

Ευχαριστούμε  από καρδιάς  όλους αυτούς που με την παρουσία τους, τα καλά τους λόγια , τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος και οδύνη για την  μεγάλη απώλεια που  βιώνουμε, του αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και 
παππού. 
Αυτές οι  εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης , απαλύνουν τον πόνο μας, και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του, αλλά και της μεγάλης  αστείρευτης  αγάπης για την οικογένειά του και τους συνανθρώπους του ,αρχές και αξίες που στόλιζαν το διάβα της ζωής του.

Ο πατέρας μας, αν και έφυγε από κοντά μας, άφησε πίσω του παρακαταθήκη, την αγάπη του για τη ζωή, την οικογένεια του και  τους ανθρώπους , την εργατικότητα του,  την μόνιμη διάθεση  του  για προσφορά και για δημιουργία.

Έτσι θα τον θυμόμαστε  για πάντα, όλοι  εμείς, τα παιδιά του, η οικογένεια του ,  οι συγγενείς του, οι φίλοι του, οι συμπολίτες του, που τον συνόδευσαν στο απροσδόκητο ταξίδι του.

Αγαπημένε μας Πατέρα , Καλό σου ταξίδι … Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες….
Η σύζυγος Αθηνά, τα παιδιά σου και  τα εγγόνια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου