Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

«Έφυγε» για την γειτονιά των Αγγέλων ο Κυριάκος Ψαρρός




Ο Κυριάκος Ψαρρός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών σκορπίζοντας με θλίψη, συγγενείς, φίλους και όσους τον γνώριζαν και βυθίζοντας στο πένθος το Χαιδάρι τόπος κατοικίας του και την Καλαμωτή τόπος καταγωγής της συζύγου του Αθηνάς Φραγκούλη.
Η επιθυμία του εκλιπόντος ήταν να ταφεί στην Καλαμωτή που τόσο αγαπούσε.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη  16 Ιουλίου 2020  ώρα 6.30 μ.μ..  στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής  στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τον γνώριζαν και όσοι τον αγαπούσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του.
Τον Κυριάκο τον γνώρισα τα καλοκαίρια που ερχόταν στο χωριό για  διακοπές.
Καλοσυνάτος, ευγενικός, φιλότιμος, με χιούμορ, συμμετείχε μαζί με την σύζυγο του σε όλες της πολιτιστικές εκδηλώσεις του Προοδευτικού Ομίλου, δείχνοντας την αγάπη του για το χωριό, καθώς και στον σύλλογο Καλαμωτούσων Αττικής.
Ο Κυριάκος υπήρξε καλός σύζυγος εργατικός, σεμνός και έντιμος.  Είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια μαζί με την σύζυγο του Αθηνά..Λάτρευε τα παιδιά του και τα εγγόνια του Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας. 
Στην σύζυγο του στα παιδιά του, στα εγγόνια του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ας  είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

Τα παιδιά του τον αποχαιρέτησαν με τα εξής λόγια
Δεν ξέρουμε μέχρι που έφταναν τα όνειρα σου, πραγματοποίησες όμως σίγουρα πολλά. Σε ευχαριστούμε για όλα μπαμπά μας. Καλό ταξίδι.


   Επίσης τον αποχαιρέτησαν  ο  Σύνδεσμος Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου

Για το Κυριάκο Ψαρρό
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν πολύ καλό φίλο του Συνδέσμου τον Κυριάκο Ψαρρό.
Αν και ο ίδιος ήταν Πελοποννήσιος και η σύζυγός του, η Αθηνά, είναι Χιώτισσα περιβάλλαν με αγάπη τον σύλλογό μας, ήταν πάντα κοντά μας στις χαρές και τις λύπες μας και μπήκαν στην παρέα και στην καρδιά μας.
Ο Κυριάκος, ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, καλός οικογενειάρχης, με ευγένεια στο λόγο και στη συμπεριφορά δεν έλειπε από εκδηλώσεις και εκδρομές μας.
Η σκέψη μας είναι κοντά στην αγαπητή μας Αθηνά, της ευχόμαστε να της δίνει κουράγιο ο Θεός στη μεγάλη της απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της μυροβόλου Χίου που θα σκεπάσει το σώμα του, καθώς η ψυχή του θα πλανιέται στο φως !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου