Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Καλό ταξίδι Θεόδωρε.........στη γειτονιά των Αγγέλων

 


Έφυγε από την ζωή την 26 Σεπτεμβρίου 2024 στο Νοσοκομείο της Χίου  όπου νοσηλευόταν, ο Θεόδωρος Αρκαμούζας του Γεωργίου,  συνταξιούχος ταξιτζής σε ηλικία 84 ετών .  

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024  και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λέτσαινα στη Χίο. 

Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του και τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αισθήματα, ειλικρινής, τίμιος, ηθικός,΄άριστος οικογενειάρχης, αγαπούσε τα παιδιά του, λάτρευε τα εγγόνια του.

Παντρεμένος με την Ζωή, έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια. Απέκτησαν πέντε παιδιά τον Γιώργο τον Σίμο την Αγγελική τον Γιάννη και τον άδικο χαμένο Παναγιώτη που τώρα τον έχει στην αγκαλιά του, οι οποίοι του χάρισαν επτά εγγόνια τα οποία λάτρευε. 
Αγαπητέ φίλε Θεόδωρε, εύχομαι ο Θεός να σε αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει στην οικογένεια σου δύναμη και κουράγιο. Στην σύζυγο σου, στις οικογένειες των παιδιών σου, στην αδελφή  σου και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.Η  μνήμη του θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.

Καλό ταξίδι Θεόδωρε.........θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου