Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη επιτυχία είχε το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πέρα Χωριό, στην Καλαμωτή



Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού προσκυνητών, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12.00 η ώρα.πραγματοποιήθηκε από τον Προοδευτικό Όμιλο Καλαμωτής, μαζί με τον Ηγούμενο της εκκλησίας Ισίδωρο Στεφανάκη,το πατροπαράδοτο πανηγύρι της Παναγίας, εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στο Πέρα Χωριό στην Καλαμωτή.Στην παράκληση με αρτοκλασία, προεξήρχε ο π. Απόστολος Γαλάτουλας συμπαραστεκούμενος από τον π. Θεριανό Κωνσταντίνο.

Ήταν μια εκδήλωση που μετά την  παράκληση. οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός των πλούσιων  παραδοσιακών εδεσμάτων με ποτό και αναψυκτικά που πρόσφεραν, χειροκρότησαν την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής..

Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής συνεχίζει αδιάκοπτα την προσέγγιση του στα παραδοσιακά και κοινωνικά δρώμενα της Καλαμωτής, θέλοντας να προσφέρει, μέσα από αυτές τις δράσεις, έναν άλλο τρόπο στην ενεργοποίηση του πληθυσμού που με την συμμετοχή του αποδεικνύεται ο καταλύτης στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Σφήκας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στο πανηγύρι ιδιαιτέρως τους εθελοντές και της εθελόντριες για την σημαντική τους βοήθεια, και δεσμεύτηκε  στο μέλλον για περαιτέρω δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου