Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Τα μαθήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στις 12 η ώρα, στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής

   


                                                    

                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, παράρτημα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χίου, με συνέπεια στη διάθεση προσφοράς και στόχο την προαγωγή της μουσικής εκπαίδευσης, αλλά και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, την ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, τη γνωριμία του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας με μουσικά ακούσματα, ανακοινώνει ότι ξεκινά για 3 συνεχόμενη χρονιά την εγγραφή για παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας για τα μαθήματα της  Φιλαρμονικής στην Καλαμωτή . 

 Οι εγγραφές και τα μαθήματα,{θεωρία της μουσικής και μουσικά όργανα} θα αρχίσουν στις 5 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο στις 12 η ώρα στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, υπό την επίβλεψη τις Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου, κας. Ευγενίας Βορριά στην εκμάθηση πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, για να στελεχώσουν την Φιλαρμονική Καλαμωτής. Πιστεύουμε ότι θα βρει μεγάλη  ανταπόκριση η ανακοίνωση μας, ώστε να ενδιαφερθούν αρκετοί δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για την μουσική.

Πληροφορίες. Μιχάλης Κανάριος

Τηλ.6978091033





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου