Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Εθελοντικός καθαρισμός στην Καλαμωτή

 



Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στην Καλαμωτή, πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός από την Τοπική Κοινότητα, με την συνεργασία της Α.Ε.Καλαμωτής και τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Καλαμωτής, στο Ηρώων και στους δρόμους που θα γίνει η παρέλαση.


Τα Μasticnews ήταν εκεί και κατέγραψαν την όλοι προσπάθεια της εθελοντικής αυτής κίνησης. Η συνάντηση για το ξεκίνημα έγινε στις 9.30 το πρωί στην έξω πλατεία-Βαμβακά. 

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανδρέας Σχουρσίδης οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων Μιχάλης Κανάριος και ο Μιλτιάδης Σαραντινίδης ευχαριστούν όλους για την εθελοντική τους προσπάθεια καθαρισμού του συγκεκριμένου χώρου του χωριού μας. Συμμετείχαν, Ανδρέας Σχουρσίδης, Μιλτιάδης Σαραντινίδης, Μιχάλης Κανάριος,Γεώργιος Σαραντινούδης, Σταμάτης Καμαριάς, Δώρα Καππού. Mario Maxhia, Enian Osmena, Χρήστος Θεοδοσίου, Νίκος Μraka. 
Ευχαριστούμε για την εθελοντική τους συμμετοχή στον καθαρισμό του πάρκου που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι του χωριού, τον Θωμά Αξενίδη και την Ειρήνη Κωτατή.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί για όλο το χωριό πριν το Πάσχα και περιμένουμε την συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη. Γιατί μόνο με μαζική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση μπορούμε να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε καθαρό το χωριό μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου