Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το τριήμερο των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2024, στην Καλαμωτή.



Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 το  τριήμερο των  καρναβαλικών εκδηλώσεων 2024 στην Καλαμωτή, στο Ισιδωρίδειο Γήπεδο που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτής , με την συμμετοχή της Κοινότητας και όλων των Συλλόγων του χωριού για πρώτη φορά τα κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτής.

Οι διοργανωτές μοίρασαν στους επισκέπτες λαγάνες, ταραμοσαλάτα, ελιές, γίγαντες, αναψυκτικά, ποτά και την πατροπαράδοτη φασολάδα, έτσι ώστε να καθιερωθεί και να τιμηθούν τα έθιμα τα οποία προτάσσουν σαρακοστιανά εδέσματα για την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας.

Στον ουρανό της Καλαμωτής πέταγαν πολύχρωμοι χαρταετοί, με τους γονείς να κάνουν ότι μπορούν για να φθάσουν όσο ψηλά μπορούσαν τον χαρταετό τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ποιο  ψηλά πέταξε ο χαρταετός του συζύγου της Κατερίνας Μπινου, Χάρης.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Χίου, κα Χριστίνα Σεράφη  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής, οι Πρόεδροι των συλλόγων, γονείς και κάτοικοι του χωριού

Τά Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται  και του χρόνου και καλή σαρακοστή.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου