Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτης

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτής το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής. 

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα πέρασαν οι μαθητές , οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου σ΄ένα αποκριάτικο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς περιείχε όλα όσα απαιτούνται για να ανέβει η διασκέδαση στα ύψη. Πολύ κέφι, μουσική, χορό, τραγούδια, γέλια, παιχνίδια, κεράσματα,από τον πλούσιο μπουφέ του Συλλόγου.

Με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς, οι μικροί καρναβαλιστές ξεφάντωσαν τραγουδώντας και χορεύοντας με την μοναδικό Κλόουν Τζο-Τζό, περνώντας μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, παρασύροντας ακόμη και τους μεγάλους στους καρναβαλικούς ρυθμούς.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρέας Σχουρσίδης, η Κοινοτική σύμβουλος Δώρα Καππού, ο Ιερέας Κωνσταντίνος Θεριανός,η Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Μαρία Βιτέλλα,οι δάσκαλοι και πολλοί Καλαμωτούσοι.

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στον σύλλογο να έχουν πάντα επιτυχίες στις μελλοντικές τους δράσεις.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου