Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καλαμωτής, στο ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ στην Κώμη


Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Καλαμωτής, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου στο εξοχικό κέντρο ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ στην Κώμη. Στην πρόσκληση του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν πολλά μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας.  που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του καταστήματος.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου  κα. Ευαγγελία Μισαηλίδου στην ομιλία της μεταξύ άλλων  ευχαρίστησε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και τους ευχήθηκε καλό μήνα, καλή άνοιξη και καλές απόκριες. Αναφέρθηκε στις δωρεές από κηδείες και προσφορές και τόνισε ότι πάντα δίπλα στον σύλλογο έχουν δύο σπουδαίους δωρητές, την οικογένεια του Λουκά Κτιστάκη και την οικογένεια του Νικολάου Μελισσινού, τους οποίους ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της.Επίσης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος για την προθυμία που έδειξαν σε ότι τους ζητήσανε.

Ο σκοπός του συλλόγου είναι  ιερός, απαραίτητος, αναγκαίος αλλά και μεγάλος. Επιθυμία και όραμα μας είναι, να δώσουμε χαρά και ανακούφιση  στον πόνο και στην δυστυχία των συνανθρώπων μας. Να ζουν όλοι με αξιοπρέπεια και να καμαρώνουν  για τον τόπο καταγωγής τους.Τέλος έδωσε ραντεβού στα μέλη του συλλόγου να βρεθούν όλοι μαζί τον Μαϊο στην γιορτή της μητέρας.     

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η ταμίας της Φιλοπτώχου κ. Στέλλα Στεφάνου, κάνοντας τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και τόνισε ότι  με την συμμετοχή όλων εσάς δραστηροποιείται η Αδελφότητα και κάνει πράξη την φιλανθρωπία, για την υποστήριξη των συγχωριανών μας,δίνοντας tης δικές της ευχές στα μέλη του συλλόγου.Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα και αναψυκτικά, προσφορά του συλλόγου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου