Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Βιβλιοθήκη Κοραής: Δημιουργία αποθετηρίου και κοπή βασιλόπιτας


 

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης Χίου, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα αποθετήριο κάθε μορφής φωτογραφιών, καλώντας όλα τα Μ.Μ.Ε. να καλύψουν την συνέντευξη του Προέδρου της Βιβλιοθήκης Παύλου Καλογεράκη και να παραστούν στο κόψιμο της πίτας, σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. 

Η συνέντευξη άρχισε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου Παύλου Καλογεράκη , ο οποίος αφού χαρακτήρισε το 2024 έτος ορόσημο για την λειτουργία της βιβλιοθήκης, στάθηκε στη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία της Χίου και κάλεσε όλους τους δημότες να προσφέρουν στην βιβλιοθήκη, κάθε μορφής παλαιές φωτογραφίες προκειμένου τούτο να αποτελέσει μία κιβωτό σωτηρίας των φωτογραφιών, προς εμπλουτισμό της γνώσης των επόμενων γενεών και ζήτησε τόσο από τον δήμο, όσο και από την πολιτεία και τους πολίτες να  αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή ακόμη περισσότερο, προκειμένου να επιτελέσει το έργο της. Ανέφερε ακόμη πως θα εμπλουτιστούν οι δράσεις της και θα αναβαθμιστεί το έργο της ακόμη περισσότερο.

Η συνέντευξη έκλεισε με το κόψιμο της πίτας από τον πρόεδρο,Π.Καλογεράκη, παρουσία των μελών του συμβουλίου, Αιμ.. Ευαγγελινό. Ι. Μανάρα, την διευθύντρια Α.Χαζίρη, τους εργαζόμενους της βιβλιοθήκης τον Αντιπεριφερειάρχη Ν Νύκτα και των Μ.Μ.Ε. Όλοι τους ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Νύκτας, ο οποίος πήρε ως δώρο ένα βιβλίο ΤΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ.

ΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να συνεχισθεί με τον ίδιο ζήλο, η πολύτιμη και τεράστια προσφορά τους στην πνευματική καλλιέργεια των πολιτών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου