Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024” ΤΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ & ΤΟΥ Μ.Κ.Δ.Η.Φ. « ΓΕΦΥΡΑ» ΤΟΥ Π.Σ.Α.μεΑ.



Μέσα σε μια πολύ όμορφη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγίου Αρτεμίου Χίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκετή 23 Φεβρουαρίου 2024 η “ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024” ΤΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ  & ΤΟ Μ.Κ.Δ.Η.Φ. « ΓΕΦΥΡΑ» ΤΟΥ Π.Σ.Α.μεΑ..

Παρουσία των εργαζομένων, των παιδιών ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους και φίλων του συλλόγου ο  Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ξυλάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους για την νέα χρονιά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις παρεχόμενες  υπηρεσίες της δομής Μ.Κ.Δ.Η.Φ. « ΓΕΦΥΡΑ» . 


Ο Αντιπρόεδρος συνεχάρη τους εργαζομένους για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν αλλά κυρίως για την φροντίδα που εισπράττουν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί η δομή υπό την αιγίδα του του Π.Σ.Α.μεΑ..


Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς Αντώνιος Σακουλάς και Στυλιανός Μανώλης, εκπρόσωποι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου κ.Μάρκου..Ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Ξυλάς, έκοψε την βασιλόπιτα και το φλουρί έπεσε στην κα. Γεωργία Μακρή, που πήρε ως δώρο μια ηλεκτρική καφετιέρα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιπλέον τα μέλών του Διοικητικού Συμβουλίου  ο κ. Νικόλαος Νύκτας Αντιπεριφερειάρχης Χίου, ο Γεώργιος Αμπαζής Περιφερειακός συμβουλος ,ο Ταξίαρχος ε.α Αντώνιος Ζερβάκης και ο Δ/ντής του ΕΣΠΑ Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Πλακωτάρης.

 

Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα που 

τους πρόσφερε ο σύλλογος


Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, προκοπή και ευτυχία στους περιθαλπόμενους και τους εργαζόμενους.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου