Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Μεγάλη επιτυχία είχε η θεατρική παράσταση η { Χαρτοπαίχτρα }, που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής, και παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Τέχνη εν Δράση

 



Το θερμό χειροκρότημα όσων παραβρέθηκαν στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 απέσπασαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΧΝΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ , που παρουσίασαν τη «Χαρτοπαίχτρα» του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία Ελευθερίας Παπαμιχαλάκη στην Καλαμωτή, που διοργάνωσε ο Προοδευτικός 'Ομιλος Καλαμωτής.

Η κωμωδία που μεταφέρθηκε με επιτυχία και στον κινηματογράφο παρουσιάστηκε με μοναδικό τρόπο από τα μέλη της θεατρικής ομάδας, που γοήτευσαν όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής, αποσπώντας το θερμό τους χειροκρότημα για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Στη θεατρική παράσταση πήραν μέρος με αλφαβητική σειρά. 

Δημητριάδου Δήμητρα, Καπού Βαρβάρα, Καρυστιανός Στέφανος, Καρυστιανός Άγγελος, Κουτσουράκης Δημήτριος. Μανουράς Δημήτριος, Μπουρνιάς Ιωάννης, Ντάτης Νικήττας, Ντάτη Καλλιρόη, Παοαμιχαλάκη Ελευθερία, Φαφαλιού Νίκη, Φουστάνα Ειρήνη, 

Υποβολέας

Μπέρτσου Ελένη

,Σκηνοθεσία

Ελευθερία Παπαμιχαλάκη..

Σκηνογραφία Ευγενία Κλαδιά.

Η Θεατρική Ομάδα. 

Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μανουράς. 

Ο Σύλλογος ΤΕΧΝΗ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2022, από μία ομάδα ανθρώπων με στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο αλλά και την συμμετοχή τους στα πολιτιστικά. Την μεγάλη σημασία που δίνει ο Σύλλογος σ’ αυτή τη μορφή τέχνης και την ερασιτεχνική δημιουργία, είναι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να γίνει ο πολιτισμός μέρος της καθημερινότητας.

 Λίγα λόγια για το έργο.

 Η εθισμένη στο χαρτάκι σύζυγος ευκατάστατης οικογένειας, οδηγεί εξαιτίας του πάθους της σε πλήρη αποδιοργάνωση τη ζωή της και την οικογένεια της. 

Ο σύζυγος της αγανακτισμένος από την αδιάφορη στάση της απέναντι στον ίδιο, αλλά και σε οποιονδήποτε μάσα στο σπίτι, ακολουθεί την συμβουλή ενός φίλου του και βάζει σε εφαρμογή το κόλπο της ζήλιας για να τραβήξει την προσοχή και να την απομακρύνει από την καταστροφική της ασχολία.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου