Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαμωτής έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση και ζητάμε την στήριξή σας για την αγορά μουσικών οργάνων




 Για δεύτερο χρόνο αρχίζουν τα μαθήματα κρουστών και πνευστών για παιδιά στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής.Τα τμήματα είναι δυο ένα για τα μικρά παιδιά και ένα για τα μεγάλα. 

Τα μαθήματα θα συνεχίσουν να γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Καλαμωτή κάθε Πέμπτη από έμπειρους καθηγητές της μουσικής.Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023  τα δύο τμήματα θα λειτουργήσουν,1}.το τμήμα των μικρών μαθητών η προσέλευση είναι 4.00 - 6.00 και 2} το τμήμα των  μαθητών του Γυμνασίου είναι 6.00-8.00.

Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου των Φίλων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής  βασίζεται στη δική σας ανιδιοτελή υποστήριξη και αγάπη.Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαμωτής έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση και ζητάμε την   στήριξη σας.  

Αγαπητοί μας χωριανοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και όχι μόνο αλλά και στους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαστιχοχωρίων υποστηρικτές της  Φιλαρμονικής Ορχήστρας, η δωρεά σας για την αγορά νέων μουσικών οργάνων για την επάνδρωση της Φιλαρμονικής μικρή η μεγάλη καταθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας ΙΒΑΝ  GR550110490000009001265518 Εθνική Τράπεζα, η χαρά μας θα είναι μεγάλη.

 Είναι απαραίτητη η ενημέρωσή του λογιστηρίου μας με τα στοιχεία σας στο τηλέφωνο 6978091033 ή με αποστολή e-mail στο mkanarios@gmail.com. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί στη συνέχεια η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.  Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου γίνονται μόνο με κατάθεση στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ  GR550110490000009001265518 Εθνική Τράπεζα. Για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτους ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο και τα στοιχεία του Συλλόγου.

Η ανάγκες της Φιλαρμονική Ορχήστρας σήμερα είναι:

  • Έκδοση ημερολογίου 2024
  •  Υπολογιστές για χρήση στις τάξεις .
  •  Η μηνιαία πληρωμή  400 ευρώ της δασκάλας 
  • Η επισκευή μουσικών οργάνων
  • H αγορά μουσικών οργάνων
Κάλυψη μέρους των παραπάνω θα ήταν το επιθυμητό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος. Μιχάλης Κανάριος, Αντιπρόεδρος Γεώργιος Σαραντινούδης.

Γενικός Γραμματέας. Χρήστος Θεοδοσίου.Έφορος, Enian Osmenj

Ταμίας. Θεόδωρος Γαλάτουλας

Μέλη. Μιχάλης Βαρλάς, Μιχάλης Καζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου