Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Τα μαθήματα και οι εγγραφές της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής

 



Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής, παράρτημα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χίου, με συνέπεια στην διάθεση προσφοράς και στόχο την προαγωγή της μουσικής εκπαίδευσης, αλλά και την καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, την ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, τη γνωριμία του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας με μουσικά ακούσματα,  ανακοινώνει ότι τα μαθήματα και η έναρξη νέων εγγραφών για παιδιά και άτομα κάθε ηλικίας,θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. 


Τα μαθήματα της Φιλαρμονικής θα γίνονται στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής κάθε Πέμπτη σε δύο τμήματα το πρώτο για τα παιδιά του Δημοτικού ώρα 4.00 - 6.00 μ.μ. και το δεύτερο ώρα 6.00 - 8.00 μ.μ. για τα παιδιά του Γυμνασίου, στα μαθήματα, θεωρία της μουσικής και μουσικά όργανα, για δεύτερη χρονιά, υπό την επίβλεψη της Αρχιμουσικού κ. Ευγενίας Βορριά στην εκμάθηση πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, για να στελεχώσουν την Φιλαρμονική της Καλαμωτής.

Πιστεύουμε ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση η ανακοίνωση μας, ώστε να ενδιαφερθούν αρκετοί δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για την μουσική.

Πληροφορίες. Μιχάλης Κανάριος

Τηλ.6978091033

Το συμβούλιο

Πρόεδρος Μιχαήλ Κανάριος
Αντιπρόεδρος Γεώργιος Σαραντινούδης
Γραμματέας Χρήστος Θεοδοσίου
Έφορος Enian Osmenj
Μέλη Μιχαήλ Βαρλάς, Μιχαήλ Καζάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου