Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλεκτός γάμος στην Καλλιμασιά

 


Το Σάββατο το απόγευμα 5 Σεπτεμβρίου 2021 έγινε ο Γάμος του Γιάννη Μονογιούδη του Παντελή και της εκλεκτής της καρδιάς του Αγγελικής Μπουλμέντη του Τάσου. Το μυστήριο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλλιμασιά, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων,από την Καλαμωτή και από την Χίο.


Το μυστήριο ευλογήθηκε από τον π. Κωνσταντίνου Γεώργιον . Κουμπάροι ήταν ο Φώτης Βαλσαμόπουλος και η Μαρίζα Νικάκη. Μετά το μυστήριο δόθηκε δεξίωση στο κέντρο "Ελαιώνας Εμπορειού" με πλούσια εδέσματα σε φαγητά και ποτά. Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και εν συνεχεία χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. 

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Νότης Μηταράκης, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής, η Διοικητής του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη,ο Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης Μαμάκος Μιχάλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χίου Καμπούρης Παντελής.

Η χαρά των γονέων ήταν διάχυτη στα πρόσωπα τους, καμαρώνοντας τα παιδιά τους στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές. Στο νέο ζευγάρι ευχόμεθα ευτυχισμένη ζωή. Στην οικογένεια  του Γαμπρού Παντελή Μονογιούδη,και Μαρίας Κουμελά και στην οικογένεια της νύφης Φιλόδωρου Βιτέλλα και Σαβίνας Φραγκούλη,να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου