Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Έφυγε η Αγγελική Σαρρή του Γεωργίου



Απεβίωσε η Αγγελική Σαρρή του Γεωργίου σε ηλικία 87 ετών στην Κρήτη. Η κηδεία  έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο χωριό Αμνατος του Ρεθύμνου όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση του θανάτου της στο χωριό στην Καλαμωτή της Χίου, πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν.Στα εφηβικά μου χρόνια την  θυμάμαι στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου να μοιράζει απλόχερα χαμόγελα και αγάπη σε όλους.

΄Εζησε μια ευλογημένη ζωή δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της Γιώργο και στα παιδιά της. Δοτική, απλή και ταπεινή στην καρδιά, μοναδική απολαβή είχε μόνο την αγάπη όσων την γνώρισαν.

Η Αγγελική ήταν άριστη σύζυγος,μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.Ήταν καλοσυνάτη, καλόκαρδη, μια χαμογελαστή μητέρα που μεγάλωσε μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο της Γιώργο τα δύο παιδιά τους και ευτύχισε να καμαρώσει εγγόνια, που της έδωσαν στην ζωή της  τα παιδιά της.

Η μοίρα όμως τις επιφύλαξε να ζήσει τον άδικο χαμό της εγγονής της Νεκταρίας, ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει.

Ξέρουμε ότι έχεις στην αγκαλιά σου την Νεκταρία μαζί με τον σύζυγο σου στην γειτονιά των αγγέλων και μας βλέπεις και  χαμογελάς.

Ας είναι ατάραχος ο ύπνο σου και ας δίνει ο θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς, στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου.Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών της, Ιωάννας και Διονυσίας,στα εγγόνια της, Γεωργία,Σταύρο, Ασημίνα, Αγγελική και στους συγγενείς.Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου