Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΌΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, από την Κοινότητα Πυργίου




Οι συγκλονιστικές εικόνες από την Αττική, την Εύβοια, την Μεσσηνία και την Ηλεία, αλλά και τα δεκάδες μέτωπα κατάσπαρτα ανά την επικράτεια έχουν κινητοποιήσει εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, που προσέρχονται στα σημεία συγκέντρωσης, προσφέροντας υλικό για τις πρώτες δύσκολες ώρες στους πολίτες που δοκιμάζονται.

Η Κοινότητα Πυργίου , δείχνοντας την αλληλεγγύη της σε συνεργασία και με άλλους φορείς του χωριού, προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας,ανακοινώνοντας τα παρακάτω.                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΌΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Κοινότητα Πυργίου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου " Γεώργιος Θεοτοκάς", η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυργίου " Ο Πήγασος", ο Α. Ο. Πυργίου "Ο Πύργος" και η Επιτροπή του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετά από επικοινωνία με τον Δήμο Λίμνης Ευβοίας αποφάσισαν να συνδράμουν τις πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας.Κάθε μέρα και για μία εβδομάδα από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στο Κοινοτικό Γραφείο Πυργίου (Λιβάδι) θα συγκεντρώνονται τα συγκεκριμένα είδη, όπως μας ζητήθηκε από τους υπεύθυνους στην Εύβοια:

✅Λευκά είδη (μη χρησιμοποιημένα)
✅Ρούχα (καινούργια)
✅Χαρτί κουζίνας
✅Μαύρες πλαστικές σακούλες απορριμμάτων
✅Απορρυπαντικά
✅Γάντια Πυροπροστασίας
Ας σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου