Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τηλεοπτικό Συνεργείο εκπομπής της ΕΤ3 στη Χίο.



Από 17/01 συνεργείο της εκπομπής "Του Νερού τα Παραμύθια" , η οποία προβάλλεται από το κρατικό κανάλι της ΕΤ3 κάθε Σάββατο μεσημέρι, θα βρίσκεται στη Χίο.
Θα επισκεφτεί τον Κάμπο και τον Πολυχώρο Citrus, θα δει από κοντά πως φτιάχνονται τα γλυκά, θα κινηματογραφήσει παλιά αρχοντικά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δρόμο της Μαστίχας. Θα επισκεφτεί το εργοστάσιο Μαστίχας και στη συνέχεια θα δει από κοντά τη διαδικασία καθαρισμού στο Πυργί. Θα τραβήξει πλάνα από τα Μεστά και θα μάθει συνταγές που γίνονται με μαστίχα. Στη συνέχεια θα μιλήσει με οικολόγους για να μάθει πως το νησί θα μπορέσει να συνέλθει από τη μεγάλη καταστροφή που μάτωσε την καρδιά όλων των Ελλήνων.
Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί το ίδρυμα Τσάκου και θα δει από κοντά τα μαθήματα που δίνει ο καραβομαραγκός κ. Μωράκης . Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον κ. Χατζηγεωργίου Νίκο ο οποίος και θα αποκαλύψει τα μυστικά των σπηλαίων.
Την Κυριακή το συνεργείο θα επισκεφθεί τις Οινούσσες.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία της Εταιρείας Παραγωγής της εκπομπής, με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Δήμο Χίου, το Δήμο Οινουσσών, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και τη συνδρομή ιδιωτών.
Αναχώρηση του συνεργείου έχει προγραμματιστεί από τη Χίο για τις 21/01

                         Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου