Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Καλό ταξίδι Μιχάλη .....................στη γειτονιά των Αγγέλων

 




Θλίψη προκάλεσε στη Χίο και στην τοπική κοινωνία της Καλαμωτής, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μιιχάλη Κανάριου του Νικολάου συνταξιούχου του ΟΑΕΔ σε ηλικία 73 ετών,που άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν της τελευταίες ημέρες. 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή, ώρα 5.30 μ.μ.Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

 Ο Μιχάλης ήταν άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής. Αξιόλογος , σύζυγος και πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Ο θάνατος του πλήγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν,όλους όσοι τον αγαπούσαν.Σε όλους προσέφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του Ήταν καλόκαρδος και αγαπητός με αισθήματα αγνά και πηγαία.

Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και εργατικότητα 30 χρόνια στον ΟΑΕΔ στη Χίο,ως προϊστάμενος ασφάλισης και απασχόλησης,από όπου συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στην αγαπημένη του Κώμη,στο δημιούργημα του το ΚΟΧΥΛΙ.\Ήταν άνθρωποςγλυκύτατος,γεμάτος αισθήματα,ειλικρινής,τίμιος, ηθικός, άριστος οικογενειάρχης. Αγαπούσε το χωριό του και διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής και την αγάπη του αυτή για την ομάδα την μεταλαμπάδευσε και την συνεχίζει ο γιός του Νίκος.

Είχε σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής. Τον τελευταίο καιρό που αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας του,είχε δίπλα του την αγαπημένη σύζυγο του και τα παιδιά του. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την οικογένεια του.

Στην σύζυγο του,στα παιδιά του, και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και αναπαυμένη η ψυχή του.

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΏΡΓΙΟΣ & ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 4:54 π.μ.

    MAY HE REST IN PEACE....
    AND MAY GOD PROTECT AND GUIDE, HIS WIFE & CHILDREN....ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΗΣ & ΚΩΜΟΥΣΙΔΕΣ.....
    MIKE(TATAKIS) KANARIOS...
    WILL SURELY BE MISSED BY 1,OOO PLUS FRIENDS.. FAMILY... FRIENDS OF FRIENDS... KAI ΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΙ...
    I WAS SO GLAD, THAT I GOT TO SEE HIM ON THE 4TH OF JULY...
    WHERE MIKE HIMSELF, MADE US HIS FAMOUS AMERICAN CHEESEBURGER & TUNA SANDWICH.... AND HE SPOKE TO US, A LITTLE BIT..BEFORE GOING BACK TO THE KITCHEN....

    ΑπάντησηΔιαγραφή