Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Μεγάλη επιτυχία είχε το παραδοσιακό πανηγύρι στην Καλαμωτή




 Ο  Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής διοργάνωσε  παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι.

Η εκδήλωση  έγινε σήμερα  Δευτέρα  17-4-2023 στην έξω πλατεία του χωριού και πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους χώρους της πλατείας , όπου είχαν τα τραπέζια τους  και έφαγαν καταπληκτικά σουβλάκια ψημένα από τα μέλη του συλλόγου και τα ποτά από τα καφενεία .

 Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Γεωργίου Σφήκα που μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και τον δωρητή του συλλόγου Νικόλαο Μελισσινό για τα έξοδα της Δασκάλας του χορευτικού και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.

Στην εκδήλωση εκτός από τα σουβλάκια και  τα ποτά , υπήρχε  ζωντανή μουσική με την ορχήστρα, ΤΑΝΑΙΝΗ - ΤΟΜΑΖΟΥ -ΤΖΗΚΑ -ΑΓΓΕΛΑΡΑ και στο τραγούδι Σοφία Χατζεθανάση, Μάρκος Αγγελάρας, Αργύρης Τζήκας - με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τραγούδια, και χορούς της Χίου και του Αιγαίου, που συνόδευσαν στην αρχή το χορευτικό του Προοδευτικού Ομίλου, ντυμένοι με της παραδοσιακές στολές του χωριού. 
Ο κόσμος ενθουσιασμένος τους επιβράβευε με δυνατά χειροκροτήματα και στη συνέχεια ευχαριστήθηκαν χορό. 

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Υπουργός Νότης Μηταράκης, ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Σαραντινούδης ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σέβη Πειραντάκου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεοδόσης Σταθόπουλος. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου