Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Συνεχίζονται τα μαθήματα και οι εγγραφές στην Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαμωτής


Συνεχίζονται τα μαθήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής που γίνονται  κάθε Σάββατο από της 3.00 μ.μ. έως 6.00 μ.μ.στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, με την καθοδήγηση της Αρχιμουσικού Ευγενίας Βορριά. Η πρόοδος των μαθητών έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Πρόσκληση προς όσους αγαπούν τη μουσική,απευθύνει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής να πλαισιώσουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα.

«Όσοι έχετε γνώσεις ή μια σχετική εμπειρία σε Σαξόφωνο, Τρομπέτα,Τρομπόνι, Κρουστά,Ευφώνιο,Φλάουτο,Τούμπα,Κλαρινέτο,να ενσωματωθείτε στην ομάδα και σιγά σιγά να συμμετέχετε στις διάφορες μουσικές δράσεις που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Στη Μουσική δεν υπάρχουν όρια. Έχετε τη δυνατότητα εκμάθησης ΔΩΡΕΑΝ στα μουσικά όργανα.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6978091033‘Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα.Ελάτε να γνωριστούμε και να δυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια. Οποιοσδήποτε αγαπά την μουσική είναι ευπρόσδεκτος. 

Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου των Φίλων της της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμωτής βασίζεται στη δική σας ανιδιοτελή υποστήριξη και αγάπη με το να εγγραφείτε ως μέλη δίνοντας 5 ευρώ το χρόνο.Η Φιλαρμονική Ορχήστρα  έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση και ζητάμε την στήριξη σας.

Σας υπενθυμίζουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας GR62 1999 2530 000 1001 0522 208 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ  - EYROBANK - 

Πληροφορίες τηλέφωνο 6978091033 - e-mail mkanarios@ gmail,com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου