Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

΄Εσβησε το χαμόγελο της Στυλιανής Γαλάτουλα του Νικολάου




 Έφυγε πλήρης ημερών η Στυλιανή Γαλάτουλα του Νικολάου μια γυναίκα  δραστήρια 91 ετών,γεμάτη ζωή, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια, ταξίδεψε στη γειτονιά των Αγγέλων.

Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, ώρα 4.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η είδηση του θανάτου της στο χωριό, πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν,Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια γυναίκα, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.

Η Στυλιανή έφυγε όπως ακριβώς ήρθε,έντιμη, ακέραιη και αξιοπρεπείς, αγωνίστρια ως την τελευταία της ανάσα, στο χρόνιο πρόβλημα που είχε και που την νίκησε, Βράχος ακλόνητος στην οικογένεια της, ήξερε μόνο να παλεύει και να χαμογελά .

΄Εζησε μια ευλογημένη ζωή δίπλα στον αείμνηστο σύζυγο της Νικόλα και στα παιδιά της. Δοτική, απλή και ταπεινή στην καρδιά, μοναδική απολαβή είχε μόνο την αγάπη όσων την γνώρισαν.

Η Στυλιανή ήταν άριστη σύζυγος,μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.Ήταν ενάρετη,καλοσυνάτη, καλόκαρδη, μια χαμογελαστή μητέρα που μεγάλωσε μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο της Νικόλα τα δύο παιδιά τους και ευτύχισε να καμαρώσει εγγόνια, που της έδωσαν στην ζωή της  τα παιδιά της.

Ας είναι ατάραχος ο ύπνο σου και ας δίνει ο θεός μας βάλσαμο παρηγοριάς, στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου.Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών της, στα εγγόνια της και στους συγγενείς.Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου