Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό και εξωραϊσμό στην Καλαμωτή



 Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό και εξωραϊσμό στο χωριό μας, με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας και  άλλων φορέων του χωριού την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021. 

Η συνάντηση για το ξεκίνημα έγινε στις 8.00 το πρωϊ στα γραφεία του Προοδευτικού Ομίλου, όπου κατέφθασαν ο Πρόεδρος Της Κοινότητας,συγχωριανοί εθελοντές άνδρες και γυναίκες,οι πρόεδροι των συλλόγων,αλλά και το υποστηρικτικό υλικό,προσφορά φορέων και κατοίκων.Στη συνέχεια οι εθελοντές χωρίστηκαν σε γκρούπ εργασίας και το κάθε ένα από αυτά ανάλαβε ένα συγκεκριμένο χώρο για να καθαρίσει. Λίγο μετά το μεσημέρι είχαν μαζευτεί  δεκάδες σακούλες σκουπιδιών που προορισμό είχαν τον σκουπιδότοπο. Ακολούθησε συνεργείο ασβεστώματος των πεζοδρομίων, δίνοντας μια άλλη εικόνα πιο καθαρή στο χωριό μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προοδευτικού Ομίλου ευχαριστούν όλους για την προσπάθεια τους στον εθελοντικό καθαρισμό και εξωραϊσμό του χωριού μας και ιδιαιτέρως τους συγχωριανούς μας  Νικόλαο Μελισσινό για την ευγενική του προσφορά στους εθελοντές, καθώς και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Σαραντινίδη για την παρουσία του και την βοήθεια του  στον καθαρισμό του χωριού. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί την Τετάρτη 14  Ιουλίου 2021 και ώρα 6 το απόγευμα με την συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής και του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου η Αγία Κυριακή και με όποιον άλλον επιθυμεί ,, στην μέσα πλατεία στα γραφεία του Π.Ο.Κ. Γιατί μόνο με μαζική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση μπορούμε να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε το χωριό μας.

Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων θα οδηγήσει  την επίτευξη του στόχου μας που είναι  ο κοινός πόθος όλων μας να δούμε την Καλαμωτή σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτήν που βρίσκεται τώρα. Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής πρέπει να προβληματίσει τόσο την Κοινότητα Καλαμωτής όσο και τον Δήμο Χίου να συνεχίσουν ποιο τακτικά τον εξωραϊσμό της Καλαμωτής, όπως έχουν υποχρέωση να το κάνουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου