Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής στο Ισιδωρίδειο γήπεδο της Καλαμωτής



Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουλίου 2021 η πρώτη συγκέντρωση της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής με το ανάλογο φαγοπότι στο Δημ. Γήπεδο - Ισιδ.Ισιδωρίδης - Το παρόν έδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο οι προπονητές και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, στο ανακαινισμένο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Μιλτιάδης Σαραντινίδης στην ομιλία του μεταξύ άλλων, αφού καλοσώρισε τους παίκτες τόνισε. Έκλεισε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και ευελπιστούμε στη νέα σαιζόν η κατάσταση να είναι πολύ καλύτερη.Ο κορωνοιός δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε της προσπάθειες μας.Ο στόχος μας τη νέα χρονιά είναι η παραμονή μας στην Α κατηγορία, γι αυτό θέλω όλοι να παραμείνετε στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη προοπτική όμως απαιτεί την ενεργεί συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων και φορέων, που θα στηρίξουν και θα συνδράμουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. 

Στη συνέχεια ο προπονητής και ο βοηθός προπονητή, Περίανδρος Σαραντινίδης και Βαγγέλης Καϊμάκης δήλωσαν ότι αποχωρούν από την ομάδα για προσωπικούς λόγους ,αλλά θα παραμείνουν στην διάθεση της ομάδας όποτε τους χρειασθεί.

Στο τέλος Ο Πρόεδρος της ομάδας επισήμανε ότι η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής διαθέτει το καλύτερο υλικό και ευχήθηκε να υπάρχει υγεία, ώστε οι μεγάλες δυνατότητες της ομάδας να μετουσιωθούν σε επιτυχίες ύστερα από σκληρή δουλειά.

Παρόντες ήταν

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΧΑΡΗΣ - ΤΟΜΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ -  ΓΚΟΖΑΙ ΛΟΡΕΝ - ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΑΝΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΟΡΕΤΣΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΛΕΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ - ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΑΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΟΣΜΕΝΑΙ ΚΕΝΤΙ - ΑΛΤΙΝΟΦ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΓΚΟΤΖΑΙ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΠΙΤΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΜΕΤΟΥΣΙ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΕΙΡΑΝΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΛΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -  ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ - ΚΑΪΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤ. - ΣΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΪΜΑΚΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΛΟΥΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΤΗ - ΜΠΟΥΛΜΕΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΚΑΝΑΡΙΟΣ Γ ΜΙΧΑΗΛ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου