Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

´Εφυγε από τη ζωή η Μαίρη Αλάτση



Aπεβίωσε η Μαίρη Κυριακή Αλάτση σε ηλικία 82 ετών την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στην οικία της στην Αμερική έχοντας δίπλα της την οικογένεια της 
Η Μαίρη ήταν μία από της τρεις κόρες του Ευρυσθέα Φραγκούλη και της Σεβασμίας Κανάριου από την Καλαμωτή.

 Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στον Ελληνικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κολόμπους του Οχάιο..Αγαπούσε πάρα πολύ τον σύζυγό της Αλέκο και τα παιδιά της Μαρίκα, Κωνσταντίνο και Έβερετ. Ήταν πολύ περήφανη για τα εγγόνια της Anastasia, Alexandros, Abigail, Amelia, Virgina Mary και Alexander.

Όλοι εμείς που γνωρίζαμε την Μαίρη, οι χωριανοί της και οι φίλοι της, οι δικοί της άνθρωποι, θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε. Το χαμόγελο της αστείρευτο, η καλοσύνη απέραντη που μας σκέπαζε όλους.. 

 Η ψυχή της ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Έφυγε χωρίς επιστροφή για τη γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα μας παρατηρεί και θα γελά από ψηλά.

Έτσι, όπως γελαστή ήταν στη ζωή, όπως γελαστή και καλοσυνάτη αντιμετώπισε χαρές και λύπες που ήρθαν στη ζωή, έτσι γελαστή έφυγε. Πριν όμως φύγει από την ζωή, άφησε παρακαταθήκη. Άφησε πίσω παιδιά και εγγόνια, που πήραν πολλά από την ίδια και το χαρακτήρα της. 

Αφήνει πίσω και το σύζυγό της που τόσο αγάπησε που ήταν συνεχώς δίπλα της  στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε .

Καλό Παράδεισο, Μαίρη και μην ξεχνάς από εκεί ψηλά… να μας χαμογελάς γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη.

Στη αγαπημένη μας εξαδέλφη ευχόμεθα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Η μνήμη της θα μείνει στην σκέψη μας. Στην οικογένεια της εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου