Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Α.Ε.Καλαμωτής ΄Ατλας Νεοχωρίου 0 - 1




Σήμερα το απόγευμα στο Ισιδωρίδειον γήπεδο η ομάδα της Καλαμωτής ηττήθηκε από τον Ατλα Νεοχωρίου με 0-1 , για τον πρώτο εκ των δύο αγώνων μπαράζ που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες, για την άνοδο στην Α' κατηγορία Χίου.
Οι δύο ομάδες που αναλώθηκαν σχεδόν για ένα ημίχρονο σε ένα αναγνωριστικό τρόπο παιχνιδιού χωρίς ευκαιρίες και προσέχοντας ιδιαίτερα τις άμυνες τους με στόχο να κρατήσουν το μηδέν, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής σαν γηπεδούχος κυνήγησε περισσότερο την επίτευξη ενός γκολ , αλλά η ομάδα του Ατλα κατάφερε σε μια αντεπίθεση να σκοράρει με τον Χρήστο Δάνδουλα που με πλασέ έγραψε το 0-1 Στην συνέχεια η ομάδα της Καλαμωτής πίεσε για την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία να το καταφέρει με τον Περίανδρο Σαραντινίδη με σουτ εξ επαφής έπειτα από κόρνερ του Λορεν Γκοτζαι..

Έτσι το παιχνίδι έληξε με νικητή τον Ατλα με σκορ 0-1 , αποτέλεσμα που θα πρέπει να ανατρέψει η Καλαμωτή την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Ατλα για να πάρει την άνοδο στην Α κατηγορία Χίου.

Η 11αδα της Καλαμωτής:


) Γιάννης Γιατζιζογλου 2) Σιδερής Βεργίτσης3) Περίανδρος 4) Θανάσης Παντελιδάκης,5)Γιάννης Πολιτάκης
6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Μιχάλης Ορφανουδης 8 ) Κώστας Μάμας 9) Νίκος Κανάριος 10) Δημήτρης Κόκκινος 11) Λορεν Γκοτζαι
ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 55' ο Βαγγέλης Καιμάκης πήρε την θέση του Δημήτρη Κόκκινου Στο 70' ο Γιώργος Μετουσι και ο Αιμίλιο Οσμεναι πήραν τις θέσεις των Μιχάλη Ορφανούδη και Κωνσταντίνου Σφήκα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου