Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Να γυρίσουμε σελίδα του Κώστα Τριαντάφυλλου Υποψήφιου Βουλευτή Χίου με το ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζοντας τις κοινωνικές επαφές με τους συμπολίτες του, ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε το Νεχώρι και τα Θυμιανά.
Η επόμενη επίσκεψή του ήταν στα χωριά της Αμανής. Στο κεφαλοχώρι της Αμανής, τη Βολισσό, είχε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής όπου του ανέπτυξαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της Αμανής.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Οινούσσες και τη Λαγκάδα όπου και είχε συναντήσεις και συνομιλίες με τους κατοίκους.
Ο Κώστας Τριαντάφυλλος μετά τις επισκέψεις αυτές τόνισε: «Στην επικοινωνία με τους πολίτες της Χίου και των Οινουσσών, κυρίως στην επικοινωνία με τους κατοίκους των χωριών μας στην Βόρεια Χίο, είδα και μίλησα με ανθρώπους, που έχουν πονέσει, που έχουν πληγωθεί από την οικονομική κρίση. Είδα όμως μάτια που με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, ελπίζουν ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει. Ανθρώπους που απαιτούν άμεσα τα χωριά τους να βγουν από την απομόνωση. Ανθρώπους που έχοντας ζήσει και άλλες σοβαρές κρίσεις στην ζωή τους, ξέρουν να υπομένουν και γνωρίζουν ότι με κόπο, δουλειά και νέες θέσεις εργασίας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γιατί πιστεύω και πιστεύουν και οι συμπολίτες μου, ότι η κρίση αυτή δεν θα κρατήσει για πάντα και ότι μόνο με αλληλεγγύη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, είναι δυνατόν να μην ξαναγίνουν τα λάθη του παρελθόντος, είναι δυνατόν η Χίος, τα Ψαρά και η Αιγνούσα να προχωρήσουν μπροστά και να γυρίσουμε σελίδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου